Doel
Bureau Cicero is op zoek naar een marketing en verkoop manager die wil meebouwen aan een succesvolle dienstverlener van audits en inspecties. Wij hebben als één van onze doelstellingen een hoogstaand kwaliteitsniveau en dat begint bij het eerste contact. De functie marketing en verkoop manager Bureau Cicero is zowel strategisch als hands-on. Doel is het formuleren van een goede marketingstrategie, het organiseren van effectieve acquisitie, het onderhouden van onze bestaande marketingtools, zoals de website, maar ook het initiëren en uitvoeren van acties om Bureau Cicero, haar filosofie, werkwijze en dienstverlening onder de aandacht te brengen. Ook analyse van de resultaten van deze inspanningen hoort daarbij. Voorts het beantwoorden van vragen van potentiële klanten over de dienstverlening en het verzorgen van offertes en de opvolging daarvan. Wij verwachten dat je zelf deze commerciële functie vorm geeft en zelfstandig strategieën kan maken en implementeren, hiervoor verkoopdoelen en budgetten stelt.

Als één van de voornaamste aanbieders van NEN 4400-1, ABU- en NBBU en OSB screenings hebben wij naam gemaakt in de markt. Aanvullend op een fikse groei, heeft Bureau Cicero de afgelopen twee jaar haar dienstenpakket aanzienlijk uitgebreid. Met name Paychecked in Transport, PayOK, NEN 4400-2 en AVG Garant zijn nieuwe diensten waarvoor de markt gemaakt moet worden. Dit betekent dat je bij onze klanten en hun relaties aandacht voor en interesse in ons volledige dienstenpakket moet wekken. Deze aandacht moet leiden tot concrete onderzoeksopdrachten. Tevens moet je meer naamsbekendheid creëren voor Bureau Cicero, waarbij je helder communiceert waar we voor staan nu wij een breder dienstenpakket bieden.

De vehicles die gebruikt worden om nieuwe normen op de markt te zetten zijn vaak stichtingen. Ook deze stichtingen hebben marketing ondersteuning nodig.

Plaats in de organisatie
Je rapporteert aan de directie

Standplaats
Ons hoofdkantoor van Bureau Cicero staat in Zwolle. Maar we werken decentraal en digitaal, dus je kan ook heel goed vanuit huis werken.

Functie eisen en gevraagde eigenschappen
• Minimaal HBO niveau met 5 tot 10 jaar ervaring
• Commerciële en inhoudelijke ervaring met het soortdienst dat Bureau Cicero verleend
• Het leuk vinden om zowel strategisch als operationeel bezig te zijn
• Zelfstandig in staat strategieën en tactieken voor te stellen en te implementeren
• Gesprekspartner op niveau van top en subtop van voor ons relevante ondernemingen
• Je gebruikt graag nieuwe media, maar begrijpt dat sommige doelgroepen een meer traditionele benadering vragen.
• In staat netwerkbijeenkomsten en seminars te organiseren en te leiden.
• Digitale marketing vaardigheden, met name ervaring in content marketing in dienstverlening
• Kritisch (door durven vragen, vraagtekens bij zaken zetten, verder denken)

Salaris indicatie
€3.500,- per maand plus 5% bijdrage aan je eigen pensioenvoorziening bij een werkweek van 40 uur.

Over Bureau Cicero
Bureau Cicero is dé expert in de controle op verplichtingen uit arbeid. De organisatie is plat, de lijnen zijn kort en de inspectie werkzaamheden zijn efficiënt geautomatiseerd. Wij ondersteunen onze klanten bij hun risicobeheer en zijn hun gesprekspartner voor bijvoorbeeld de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS), de Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) en de Algemene Verordening Gegevensbeheer (AVG).

Deskundig, Efficient en ‘to the point’
Onze inspecteurs kennen de branches van onze klanten van binnen en van buiten. Zij weten dus waarover onze klant praat, met welke wetgeving en risico’s hun onderneming te maken heeft en wat er van onze klant wordt verwacht.

Organisaties die met Bureau Cicero in zee gaan, kunnen rekenen op een:
• snelle en scherpe offerte-op-maat
• uitstekende kwaliteit
• grondige voorbereiding
• persoonlijke en positieve benadering
• landelijk netwerk van inspecteurs
• correcte en snelle afhandeling

Interesse
Is jouw interesse voor deze functie gewekt, voldoe je aan bovengenoemde eisen en herken je jezelf in de genoemde eigenschappen, stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV voor 14 februari 2019 via de mail: tvanleeuwen@cicero.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Voor vragen kun je contact opnemen met Theo van Leeuwen op telefoonnummer 038-7200821.