Bureau Cicero heeft als één van haar doelstellingen een hoogstaand kwaliteitsniveau, zowel inhoudelijk als procesmatig, van klantgerichtheid te leveren. We stellen de klant en haar behoefte centraal en denken graag mee in oplossingen door goed uit te leggen en tijd te nemen om tot de juiste analyse en oplossing te komen.

Door aanhoudende groei in onze onderneming hebben wij een:

Vacature Medewerker Marketing & Sales

(40u, m/v)

Het doel van de medewerker Marketing & Sales bij Bureau Cicero is bijdragen aan de (potentiële) klantbeleving door ervoor te zorgen dat de (potentiële) klant naar tevredenheid geholpen wordt, en daardoor Bureau Cicero een ambassadeur rijker is.

Aard van de werkzaamheden/verantwoordelijkheden

• Eerste lijn op alle communicatie kanalen (mail, telefoon, online).
• Inventariseren van de informatie behoefte/probleemstelling en daarop anticiperen.
• Potentiële klanten benaderen om klant te worden.
• Verzorgen en opvolgen van offertes en het verwerken van gegevens van relaties en potentiële klanten.
• Organiseren van evenementen (online en offline).
• Beheer van online kanalen (website, social en overige kanalen)
• Content marketing (maken en beheren van content kalender, lid redactie Blogs, artikelen & nieuwsbrieven)

• Huisstijl beheer en ontwikkeling van visuele tool

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. We werken decentraal en digitaal, werken vanuit huis is (na een gedegen inwerkperiode) goed mogelijk. Je komt tenminste één keer per twee weken met je marketing & sales collega’s samen op ons kantoor.

Communicatie

Om succesvol te zijn moet het vertrouwen worden overgedragen dat de (potentiële) klant voor het beheer van zijn risico’s rond wet- en regelgeving in goede handen is bij Bureau Cicero. Men moet het gevoel hebben te spreken met een ervaren professional op het gebied van wet en regelgeving rondom arbeid. Daarom is affiniteit met de uitzendbranche van belang. Als die aanwezig is dan kan meer kennis van het controlewerk dat Bureau Cicero doet intern worden verworven, daarnaast hebben alle vormen van communicatie middelen geen geheimen voor je en snap je het belang een goede eerste communicatie lijn.

Functie-eisen en gevraagde eigenschappen

HBO-en/of WO niveau
Commerciële en inhoudelijke ervaring met de dienstverlening van Bureau Cicero
Dienstverlenend en snel schakelend
Kritisch (door durven vragen, vraagtekens bij zaken zetten, verder denken)
Probleem oplossend door kennis inzet
Goede telefonische communicatieve skills
Ervaring met CRM (bij voorkeur Exact Synergy) en MS Office

Plaats in de organisatie

Direct leidinggevende: Manager Marketing & Sales

Over Bureau Cicero

Bureau Cicero is dé expert in de controle op verplichtingen uit arbeid. De organisatie is plat, de lijnen zijn kort en de inspectie werkzaamheden zijn efficiënt geautomatiseerd. Wij ondersteunen onze klanten bij hun risicobeheer en zijn hun gesprekspartner voor bijvoorbeeld de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS), de Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) en de Algemene Verordening Gegevensbeheer (AVG).

Deskundig, betrokken, efficiënt en ‘to the point’

Onze inspecteurs kennen de branches van onze klanten van binnen en van buiten. Zij weten dus waarover onze klant praat, met welke wetgeving en risico’s hun onderneming te maken heeft en wat er van onze klant wordt verwacht.

Organisaties die met Bureau Cicero in zee gaan, kunnen rekenen op een:
• snelle en scherpe offerte-op-maat
• uitstekende kwaliteit
• grondige voorbereiding
• persoonlijke en positieve benadering
• landelijk netwerk van inspecteurs
• correcte en snelle afhandeling

Interesse

Is je interesse voor vacature medewerker Marketing & Sales gewekt, voldoe je aan bovengenoemde eisen en herken je jezelf in de genoemde eigenschappen, stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV via de mail naar werkenbij@cicero.nl .  Voor vragen kun je contact opnemen met Dewy Mulder op telefoonnummer 038-7200821.