Home / Profiel van Chris van den Ende

Chris van den Ende

Digital project manager

Happy@Cicero sinds 2020

Over Chris @ Bureau Cicero

Na bij een Marketing Bureau te hebben gewerkt en die kant te hebben ervaren heb ik een uitstapje gemaakt naar de bureaukant. Ik merkte dat ik met name passie heb voor het optimaliseren van organisaties. Via een oud-collega kwam ik in aanraking met Bureau Cicero en stuitte ik op de ambitieuze manier van werken in dit bedrijf.  Het geeft me veel energie om nu Bureau Cicero op een hoger digitaal niveau te kunnen brengen.  

Chris van den Ende
Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

De autonome manier van werken binnen Bureau Cicero past goed bij me. Ook is de energie en ambitie die ik bij mijn collega’s zie een erg leuk atmosfeer om in te werken. We denken hier niet in onmogelijkheden maar in oplossingen zoeken.

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Maak gebruik van (desnoods gratis) scan apps of andere manieren om je bedrijf en haar administratie digitaal te maken. Dat kost even tijd maakt het leven een stuk makkelijker! 

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

“The causes of events are ever more interesting than the events themselves”

Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je. Of link met mij via LinkedIn.

Geschreven door Chris