Home / Profiel Dewy Mulder MSc

Dewy Mulder MSc

Manager Marketing & Sales

Happy@Cicero sinds 2019

Over Dewy @ Bureau Cicero

Mijn ‘roots’ vinden zich in de FMCG, daarnaast heb ik altijd ook mijn marketing kwaliteiten op interim basis voor verschillende markten en doelen ter beschikking gesteld. Als Sales Manager, Coach en Marketing Manager. Na het opstarten van een voedselbos van 3 hectare in 2018 kwam bij toeval Bureau Cicero op mijn pad. En vond ik een uitdaging in het verder ontwikkelen van de organisatie tot een customer excellence onderneming, de basis te leggen voor de digitale transformatie en de pilaren op te zetten voor een mooi Marketing plan en een Sales strategie bij Cicero. Allen met de ambitie de beste inspectie ervaring te geven die mogelijk is. Een waanzinnige uitdaging die ik graag met beide handen aanpak!

De openheid om nieuwe dingen te proberen en de doorpakkende aard van mijn collega’s past precies bij wie ik ben. Het is heerlijk om in een omgeving te werken waarin je elkaar waardeert en samen streeft naar een mooi product.

Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Zien dat een onderneming groeit en wij daar door te helpen met een professionaliseringsslag bijdragen aan het goed ondernemerschap

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Maak gebruik van de tools die voor handen zijn, maak gebruik van het feit dat een inspecteur contact met je opneemt voor een afspraak en maak gebruik van de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de voorbereiding, wij staan klaar voor je. Het is immers ook in ons voordeel als jij met zo min mogelijk problemen tot een mooie vloeiende inspectie komt. Win Win!

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

Ik heb in het verleden en nu behoorlijk wat gestudeerd, het is leuk om nieuw kennis op te doen. En dat hoor ook een beetje bij het leven. Maar het echt begrijpen komt pas als je het toepast. Zo ook als het gaat om strategie, het is geweldig om plannen te mogen schrijven die in de toekomst liggen, maar het uitvoeren ervan en zien dat wat je bedacht hebt ook werkt of niet geeft die echte kick.

“Discendo discentes discimus | Spreken leert men door te spreken”

Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je. Of link met mij via LinkedIn.

Geschreven door Dewy