Home / Profiel Jan Bouwmeester

Jan Bouwmeester

Sales

Happy@Cicero sinds 2021

Over Jan @ Bureau Cicero

Zelf heb ik een financiële achtergrond en ben jarenlang in die branche ondernemer geweest. Nadat ik mijn eigen bedrijf heb verkocht wilde ik niet stil zitten maar me nog graag nuttig maken. Daarvoor heb ik binnen Bureau Cicero een geweldige plek gevonden.

Via een uitzendbureau voor 65 plussers ben ik binnengekomen bij Bureau Cicero. Binnen het team van Marketing en Sales werd gezocht naar een senior salesmedewerker met ervaring. De collegiale sfeer bepaalt mijn plezier en geeft dat ik met plezier werk.  Er is niet een specifiek moment wat ik aan kan wijzen, maar binnen Bureau Cicero heb je al snel het gevoel dat je “er bij” hoort. Wij brengen die sfeer op de één of andere manier ook over in onze klantbenadering: persoonlijk, relaxed en hulpvaardig.  

Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Het is natuurlijk business maar goede en leuke gesprekken met mensen uit het hele land vind ik op het werk erg prettig.

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Leg zo nodig een check bij de accountant of schakel een adviseur in als het een “ver van mijn bed show” is.

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

Als ondernemer kwam ik aan lezen weinig toe. Ik heb een mooie boekenkast vol met nog te lezen boeken waar ik nu met veel plezier af en toe een mooi verhaal uit haal.

”Een huis zonder boeken is als een lichaam zonder ziel”

Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Wil je wat meer uitleg hebben over bijvoorbeeld ons nieuwe product AVG Garant? Ik spar graag met je.