Home / Profiel Leida Sessink

Leida Sessink

Inspecteur

Specialisme: NEN 4400-1

Happy@Cicero sinds 2019

Over Leida @ Bureau Cicero

In 2008 deed ik de administratie binnen een bedrijf toen ook net het NEN keurmerk van de SNA ontstond. Ik geloofde in deze professionalisering van de markt en Bureau Cicero kwam een audit uitvoeren. Ik vond het zo inspirerend! Hierna pakte ik het dus ook in de geest van Pipi langkous op: ik ken het niet dus ik denk dat het wel kan. Zo werd ik zelf inspecteur. Binnen onze organisatie werken we niet met een wijzend vingertje; er is een lekkere sfeer en we zijn open naar elkaar als collega’s. Bij Bureau Cicero denk ik aan: betrokken, welwillend om kennis te delen, ook als het niet binnen de scope valt wordt er gewezen op potentiële risico’s en een open houding.  

Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Het contact met de mensen en dat mijn contact meer kennis tot zich heeft genomen en daardoor een stap verder komt. Ik vind het ook heerlijk dat ik de ene dag aan de keukentafel met een huishond aan mijn voeten zit te inspecteren. Dit terwijl ik de andere dag weer in een groot kantoor in het WTC terecht kom. Het is erg veelzijdig. Omdat ik zelf 11 jaar ervaring heb aan de kant van de klant, kan ik me als inspecteur ook goed inleven in hun situatie. 

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

We bijten niet, dus maak gebruik van de mogelijkheid om dingen in de voorbereiding te bespreken met ons.
We zijn er om je te helpen!

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

Zakelijk gezien spreekt onderstaande quote me erg aan. Privé vind ik “Vriendschap is één ziel in twee lichamen” overigens ook heel erg mooi.

“Argumenten moet men wegen, niet tellen”

Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je.

Geschreven door Leida