Seminair Algemene Verordening Gegevensbescherming

Bent u al AVGoke?

Op 15 en 20 maart 2018 organiseren FlexKnowledge, Verdonk Klooster & Associates, ARTRA en Cicero een tweetal seminars op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Op 25 mei gaat de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in die moet zorgen voor een betere bescherming van data voor alle EU-burgers. De AVG dwingt u als organisatie meer verantwoordelijkheid te nemen voor de gegevens die u over kandidaten opslaat. Doet u dat niet, dan kunnen er boetes tot 20 miljoen euro worden uitgedeeld. Dat moet echter niet uw motivatie zijn: u wilt het gewoon goed op orde hebben.

Wat kunt u verwachten?
Wij gaan u tijdens deze middagen praktische handvatten geven waar u direct mee aan de slag kunt. Wij introduceren ons complete pakket waarmee wij u helpen beter te voldoen aan de AVG. Dit pakket bestaat uit een handboek met voorbeelddocumenten, e-learning modules en certificering. Daarnaast hebben we projectmanagers en privacy-officers klaarstaan die u helpen aan de wettelijke eisen te voldoen.

Sprekers
De sprekers op dit seminar zijn Marcel Reijmers (directeur FlexKnowledge) en Marius van Rijswijk (senior consultant VKA). Zij vertellen u hoe u de AVG in de praktijk toepast. Theo van Leeuwen, directeur van Bureau Cicero, gaat in op de norm die zij hebben ontwikkeld om te meten of uw organisatie AVGoke is. Daarnaast zal een etisch hacker u laten zien, wat er gebeurt als uw organisatie niet AVGoke is….

Programma

13.30     Ontvangst en registratie
14.00     Spreker 1
15.00     Korte break
15.15     Spreker 2
16.00     Pauze
16.30     Bent u privacy-proof?
17.45     Einde dag

Wanneer zijn de seminars?
Donderdag 15 maart van 13:30 uur tot 17:45 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4 -6. 3526 KV Utrecht
Inschrijven? Klik hier.

Dinsdag 20 maart van 13:30 uur tot 17:45 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Houten, Hoofdveste 25, 3992 DH Houten
Inschrijven? Klik hier.

De kosten van dit seminar bedragen € 295,- excl. btw. per persoon.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *