Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / Salarisadministratie: Informatie over het nieuwe jaar 2017

Salarisadministratie: Informatie over het nieuwe jaar 2017

Salarisadministratie

De nieuwe premies voor sociale verzekeringen zijn bekend (sector premie, werkhervattingskas) De nieuwe percentages en gegevens zijn belangrijk voor de inrichting van uw salarispakket. Het gaat niet alleen om de juist reserveringspercentages. Ook de sectorpremie, de beschikking Werkhervattingskas voor de gedifferentieerde premie, de nieuwe WML-tabellen en de cao-lonen van uw opdrachtgever(s) moeten per begin 2017 opnieuw worden ingevoerd.

Informatie hierover vindt u onder meer op de websites van het UWV, het SZW en Stipp, en op de beschikking WHK die u van de Belastingdienst ontvangt.

Flexnieuws maakte een zeer compleet overzicht van de meest relevante gegevens voor werkgevers in de uitzendsector. Hiermee kunt u in veel gevallen een complete kostprijsberekening maken.

Elke maand schrijven wij nieuwe actuele nieuwsitems. Benieuwd waarover wij nog meer schrijven? Bekijk dan hier al onze nieuwsartikelen. Wil je graag maandelijks een mail ontvangen met alle actuele nieuwsitems, stuur dan een mail naar contact@cicero.nl.

Plaats een bericht