Home / Profiel Marlous Knol

Marlous Knol

Inspecteur

Happy@Cicero sinds 2020

Over Marlous @ Bureau Cicero

Voor ik inspecteur was had ik een eigen onderneming. Daarvoor was ik actief bij de vakbond CNV en als Belastingadviseur. Vanuit die ervaringen ging ik na de verkoop van mijn bedrijf op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik bij Bureau Cicero terecht kwam in 2020 leek me dit meteen een mooie uitdaging. Cicero kwam gelijk op me over als een toegankelijke organisatie.

Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Contact met de klanten vind ik het leukst! Het kunnen beantwoorden van vragen waar mensen mee zitten en ze zo helpen door alles uit te leggen is fijn om te doen.  Soms is niet meteen duidelijk waarom wij bepaalde informatie opvragen of nodig hebben. Als je dan uitleg geeft en je ziet het kwartje vallen dan is dat heel fijn. Nu ik wat langer inspecteur ben inmiddels kom ik ook vaker dezelfde klanten tegen, wat ook erg leuk is.

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Begin niet te laat en deel je zorgen. Onderdeel van mijn taak is je duidelijk uit te leggen hoe het proces loopt en ervoor te zorgen dat er geen losse eindjes zijn. Dat begint door goed met elkaar te communiceren en samen te werken. 

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

“Fear is not a lasting teacher of duty”

Marcus Tullius Cicero

Marlous Knol

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of wens je uitleg over hoe ik werk? Ik leg het graag uit.

Geschreven door Marlous