Home / Team / Profiel Damaris Tjallinks

Damaris Tjallinks

Inspecteur

Happy@Cicero sinds 2017

Damaris Tjallinks

Over Damaris Tjallinks @ Bureau Cicero

Ik  ben een ervaren  financial/payroll professional. Ik ben verantwoordelijk geweest voor de financiële- en loonadministratie bij flexbedrijven  Dus ik weet uit praktische ervaring wat fout kan gaan en hoe je het goed kunt doen, Mijn werk als inspecteur is de perfecte functie om mijn kennis  te mogen delen met andere ondernemingen in de flex branche.

Het feit dat ik mij goed kan ontwikkelen binnen de organisatie is een van de belangrijkste redenen waarom ik nog steeds met veel plezier bij Cicero werk. Ik mag ondernemingen verder helpen en ze een roadmap met verbeterpunten aanbieden terwijl ik bij continue kan bijscholen op de vakgebieden waar mijn interesse ligt.

Damaris Tjallinks
Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Met mijn brede kennis in zowel de payrolling en financiële branche help ik onze klanten graag verder. Als het lukt een goede verbinding tussen deze werelden te maken en de klant op een rustige en betrouwbare manier alles helder te maken dan maakt dat mijn dag!

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Wees goed georganiseerd en geordend in je voorbereiding en maar gebruik van onze expertise.

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

“A man’s own manner and character is what most becomes him ”
Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je. Of link met mij via LinkedIn.

Damaris Tjallinks

Geschreven door Damaris Tjallinks