Home / Team / Profiel Linda Bol

Linda Bol

Inspecteur

Happy@Cicero sinds 2016

Linda Bol

Over Linda @ Bureau Cicero

Voorheen was ik financieel manager bij een uitzendbureau. In die functie was ik ook verantwoordelijk voor de loonadministratie en de NEN 4400-1 inspecties. Toen ik iets anders wilde had ik de wens mijn ervaring mee te nemen. Zo kwam ik terecht bij Bureau Cicero als inspecteur. Ik had zelf al prettige ervaringen gehad met ze en dus was de stap logisch om hiervoor te kiezen. De samenwerking met iedereen is ook nu nog steeds erg prettig. Met elkaar vormen we een team waarin we elkaars sterke punten benutten en delen.  We leren zo van en met elkaar en vormen een team waarbij elkaars sterke punten worden benut en gedeeld.  We leren van en met elkaar.

Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Ik kom bij vele soorten en maten ondernemingen. Soms zijn ze zeer groot met veel entiteiten. Soms juist klein en dan komt het zelfs wel is voor dat je met een hond van de klant op schoot een inspectie uit zit te voeren. Ik vind het vooral mooi om startende ondernemingen te zien uitgroeien tot een mooie gezonde onderneming.

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Volg de duidelijk checklist en doe dit stap voor stap. Het lijkt veel werk maar als je de lijst stap voor stap volgt valt het best mee. Je hebt uiteindelijk veel profijt van een goede voorbereiding op de dag van de inspectie.

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

“Iedereen kan fouten maken, maar alleen een idioot volhardt in zijn fout ”

Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je. Of link met mij via LinkedIn.

Geschreven door Linda Bol