Home / Team / Profiel Paul den Ronden

Paul den Ronden

Inspecteur

Happy@Cicero sinds 2021

Paul den Ronden

Over Paul den Ronden @ Bureau Cicero

Enkele jaren was ik verantwoordelijk voor de financiële tak bij een grote payroll onderneming.  Een nieuwe uitdaging vond ik bij Bureau Cicero. Doordat ik binnen mijn vorige functie certificeringen meemaakte leek het mij geweldig om me echt in de materie te verdiepen. Het was een mooie kans me hierop te richten in plaats van de managementtaken van daarvoor. Ik heb tot nu toe absoluut geen spijt gehad van mijn keuze.

Paul den Ronden
Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Bureau Cicero is een platte organisatie en alle collega’s zijn senior specialisten met ervaring uit de markt. Dit maakte ze voor mij bijzonder fijne sparring partners. Omdat iedereen bij Bureau Cicero auditeert met de insteek om te helpen maakt dit het inspectie proces een stuk prettiger verloopt. Dit omdat we geen afstand creëren.  

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Kies voor Bureau Cicero om méér dan alleen een certificeringstraject aan te schaffen. Je creëert door een partnerschap met ons aan te gaan de mogelijkheid om een externe expert met veel ervaring in de organisatie mee te laten kijken. 

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

“Be, rather than seem”

Marcus Tullius Cicero

Paul den Ronden

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je. Of link met mij via LinkedIn.

Geschreven door Paul den Ronden