Home / Team / Profiel Esther van der Veen

Esther van der Veen

Inspecteur

Happy@Cicero sinds 2022

Esther van der Veen

Over Esther van der Veen @ Bureau Cicero

Via LinkedIn kwam ik de vacature voor Inspecteur tegen. Bij het lezen van de tekst dacht ik gelijk wauw dit past helemaal bij mij. Alle ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan komen samen. Ik heb namelijk 25 jaar ervaring met payroll en HR in de ruimste zin van het woord.

Daarnaast sprak de slogan “de klant vooruit helpen” mij echt aan! Ik word er blij van om klanten te helpen met het professionaliseren van hun bedrijf. De slogan past niet alleen bij Bureau Cicero maar ook bij mij als persoon.

Mijn hele carrière is gegaan door te kijken wat er op je pad komt, blijven leren, nieuwe uitdagingen zoeken en daar is deze carrièreswitch ook één van.

Esther van der Veen banner

Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Zodra ik na een inspectie de deur uit loop en het gevoel heb dat ik die dag van toegevoegde waarde ben geweest voor de klant. De klant vooruit helpen maakt mij echt blij!

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Begin op tijd, hoe cliché maar waar! En maak van de gelegenheid gebruik zelf de personeelsdossiers (bijvoorbeeld in dienst vanaf de vorige inspectie) aan een prereview te onderwerpen, dan weet je (bijna) zeker dat dat goed op orde en compleet is.

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

“Mijn geweten is mij meer waard dan alle zedepreken bij elkaar.”
Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je. Of link met mij via LinkedIn.