Home / Team / Profiel Kirsten Mijnlieff

Kirsten Mijnlieff

Inspecteur

Happy@Cicero sinds 2023

Kirsten Mijnlieff

Over Kirsten Mijnlieff @ Bureau Cicero

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring binnen de uitzendbranche op het gebied van Payroll en HR in brede zin. Hier ben ik ook betrokken geweest bij de inspecties voor de NEN4400-1, maar dan zat ik aan de andere kant van de tafel.

Bureau Cicero kende ik nog niet totdat ik werd benaderd via LinkedIn of de functie van Inspecteur mij iets leek. Vanuit mijn eerdere ervaringen met inspecties twijfelde ik. Toch ben ik het gesprek aangegaan, en al na het eerste gesprek was ik erg enthousiast! De slogan de klant vooruit helpen, ademt uit alles wat Bureau Cicero doet. Deze manier van werken spreekt mij ontzettend aan, je kunt echt van toegevoegde waarde zijn!

Kirsten Mijnlieff banner

Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Uiteraard werken we vanuit de normpunten die we moeten inspecteren, tegelijkertijd zijn we er niet om afwijkingen ‘te scoren’. Wat mij plezier geeft is als ik aan het einde van de dag een inspectie heb afgerond en het duidelijk is dat de klant gerustgesteld is en de verwachtingen positief zijn afgerond.

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Voorbereiding is alles! Begin hier dan ook echt op tijd mee. Maak gebruik van de checklists op onze website en loop alles nog eens goed na. Zorg ook voor één aanspreekpunt binnen de onderneming die alle gegevens verzameld en kwalificeert. Zo hou je overzicht en verloopt de inspectie vloeiend zowel voor u als voor de inspecteur.

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

“Ik verkies nog altijd het getuigenis van mijn geweten boven alle lof die anderen mij mogen toezwaaien..”
Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je. Of link met mij via LinkedIn.