Home / Team / Profiel Ruud Dekker

Ruud Dekker

Inspecteur

Happy@Cicero sinds 2021

Ruud Dekker

Over Ruud Dekker @ Bureau Cicero

Voor ik bij Bureau Cicero kwam was het eerste wat ik deed als ik met inspecties te maken kreeg de checklist van de website downloaden. Aan de online aanwezigheid kon ik toen al zien dat Bureau Cicero een van de betere en professionelere inspectie instellingen is. Toen er dus een nieuwe plek beschikbaar kwam heb ik direct gereageerd.  Wat me binnen ons bedrijf erg aanspreekt is dat ik op mijn kwaliteit gewaardeerd wordt. Ook heerst er een open cultuur.  Onze klanten zien we niet als een nummer, maar als een relatie. We nemen tijd om echt uit te leggen en vragen te beantwoorden. 

Ruud Dekker Banner
Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Mijn werk is enorm afwisselend is, je weet nooit waar je terecht komt. Van type en grote bedrijf maar ook bijzondere omstandigheden die je nog niet bent tegengekomen; de veelzijdigheid is enorm. 

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Doe de voorbereiding, goed en nauwkeurig. Zorg dat alles wat opgevraagd wordt (checklist) ook aanwezig is. Gebruik de mappenstructuur die we als tool voor je ontwikkeld hebben. 

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

“A man’s own manner and character is what most becomes him ”

Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je. Of link met mij via LinkedIn.