Home / Team / Profiel Sietske Buit

Sietske Buit

Business Support medewerker

Happy@Cicero sinds 2021

Sietske Buit

Over Sietske Buit @Bureau Cicero

Sinds dit jaar ben ik gestart bij de Binnendienst. Hiervoor heb ik ook altijd ondersteunend werk gedaan; dat vond ik hier nu ook. In verschillende branches heb ik dit gedaan. Het werk wat ik nu nieuw zocht moest mij aanspreken en voldoen aan mijn wens te werken voor het maatschappelijk belang. En dat vond ik bij Bureau Cicero! De gedrevenheid van collega’s, zelfs in de pensioengerechtigde leeftijd spreekt me erg aan. En ik hou van efficiënt en to the point! En die werkwijze zie ik hier erg voor onze klanten. Bij mijn sollicitatiegesprek ontdekte ik vanaf het begin al meteen dat we een gedreven team hebben en dat past bij mij. 

Sietske Buit Banner
Welke kennis neem je mee naar de inspectiewereld?

In mijn loopbaan heb ik geleerd om me analytisch en objectief op te stellen. Ik wil graag inzicht in klantverwachtingen hebben en die waarmaken, en onze processen hier intern ook optimaal op afstemmen. Aan klanten zou ik willen zeggen: vraag  het ons als je het even niet weet en sta open voor hulp en leer van iedere audit.   

Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Op het werk hou ik er van de klant goed te kunnen helpen, maar ook een collega bij te kunnen staan. Daarnaast geniet ik volop van mijn zoon en dochter.  

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

“Als ik een zaak niet begrijp, is dat geen reden om te zeggen dat zij verkeerd is, het is veeleer een bewijs van mijn onwetendheid“ 

“Als ik een zaak niet begrijp, is dat geen reden om te zeggen dat zij verkeerd is, het is veeleer een bewijs van mijn onwetendheid”

Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je.