Home / Team / Profiel Ybo de Jong

Ybo de Jong

Inspecteur

Happy@Cicero sinds 2013

Ybo de Jong

Over Ybo de Jong @ Bureau Cicero

Ik heb mijn carrière opgebouwd in de accountancy. Als financieel manager bij een uitzendbureau kwam ik in aanraking met Bureau Cicero. Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging wilde ik graag mijn kennis en kunde van de branche blijven benutten. Dit zodat ook andere bedrijven hier profijt van hebben. Op zoek naar een leuk uitdaging kwam ik bij Bureau Cicero uit. 

We zijn een bedrijf met laagdrempelig contact en weinig hiërarchie. Dat vind ik erg prettig.  Deze laagdrempeligheid en de grote mate van zelfstandigheid vind ik erg prettig. Ondanks dat we elkaar als inspecteurs niet zo vaak zien heb ik toch het gevoel dat we elkaar kennen. Het voelt goed als ik samen met collega’s een grotere inspectie met succes en super efficiënt heb gedaan.

Ybo de Jong

Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Het leukst aan mijn werk vind ik de inspectie zelf en dat je echt toegevoegde waarde kan leveren met je kennis. Met name maakt het me blij als na een eerste inspectie de klant echt wat aan gehad heeft aan mijn bezoek.

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Begint in ieder geval een week van tevoren met het verzamelen van de gegevens. Je komt altijd dingen tegen die nog opgelost of bij elkaar gezocht moeten worden.  Het is verstandig hier ruim de tijd voor nemen en niet pas een dag van tevoren aan te beginnen.

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

Elkaar kennen en op een laagdrempelige manier werken, die Cicero manier zie ik terug in deze quote.

“Kindness is stronger than fear”
Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je.