Home / Profiel Theo van Leeuwen

Theo van Leeuwen

Oprichter / Directeur

Specialisme: Financieel & Algemeen Management

Happy@Cicero sinds 2006

Over Theo @ Bureau Cicero

Na 25 jaar in de levensmiddelenindustrie gewerkt te hebben, als CFO of CEO van business units van grote ondernemingen, ben ik in de inspectiewereld in de Nederlandse landbouw terecht gekomen. Vandaaruit ben ik met Bureau Cicero begonnen. Toen de NEN 4400 norm voor het SNA keurmerk op de markt kwam zag ik een mooie kans. De visie ontstond om bij te dragen in de ontwikkeling van een hele markt. 

We zijn bij Bureau Cicero met niets begonnen. Dit bood de mogelijkheid om een professionele organisatie op te bouwen die helemaal gericht is op het doel: de klant vooruit helpen, met plezier in je werk. En dit natuurlijk binnen de eisen die de Raad voor Accreditatie stelt aan een inspectie instelling, type A. 

Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Zien dat een onderneming groeit en wij daar door te helpen met een professionaliseringsslag bijdragen aan het goed ondernemerschap.

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Neem de tijd voor goede voorbereiding, maar werk wel door. Haal ook deskundigheid in huis bij de voorbereiding. Wet- en regelgeving en cao kennis is keihard nodig om succesvol te zijn. Als je het goed aanpakt dan helpt de certificering je om die kennis goed onder de knie te krijgen. 

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

Binnen Bureau Cicero ben ik er op gericht dat ons team bestaat uit mensen die met passie en plezier werken, ook als het soms moeilijk is. Dit wil ook zeggen dat je het eerlijk aangeeft als het even niet lukt.

“Het is geen vriendschap, wanneer de één de waarheid niet horen wil en de andere tot leugen bereid is”

Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je.

Geschreven door Theo