Home / Werken bij | Marketing & Sales

Werken bij | Marketing & Sales

Werken bij | Marketing & Sales

Werken bij Bureau Cicero

Wat leuk dat je op onze Werken bij pagina bent gekomen!

In de afgelopen jaren is het team Marketing & Sales sterk ontwikkeld en gegroeid. Het team bestaat uit allemaal zeer gemotiveerde, autonome en enthousiaste medewerkers. Het is een team dat nauw met elkaar samenwerkt en elkaar ondersteunt wanneer dit nodig is.

Onze marketeers dragen bij aan de zichtbaarheid van Bureau Cicero. Zij houden zich bezig met de klantreis van onze (potentiële) klanten en zorgen dat zij naar alle tevredenheid worden geholpen. Van beheren van de online kanalen, organiseren van evenementen, het maken van content marketing tot het bijhouden van de trends op de markt zodat Bureau Cicero daar weer op kan inspelen.

Verkopen zit in het bloed van onze sales medewerkers. Het sales team bestaat uit drie medewerkers, die met plezier potentiële klanten en bestaande klanten te woord staan. Harry en Jan verzorgen het gehele verkoopproces van A tot Z. Dat begint bij het klantcontact, het opmaken van offertes, tussentijds contact met klant om vragen te beantwoorden over het proces tot aan het binnen halen van de overeenkomsten. Een werkdag hier is dan ook geen dag hetzelfde.

Wat maakt het werken bij het Marketing & Sales team van Bureau Cicero zo leuk?
Bovib

De diversiteit van de werkzaamheden, de ruimte die je hebt en krijgt om je creativiteit te uiten en kijken hoe we het beste onze (potentiële) klanten kunnen bedienen, dat is wat zo leuk maakt om te werken op onze marketing afdeling van Bureau Cicero.

Voor sales zijn dat de leuke en afwisselende contacten met potentiële en bestaande klanten maar ook met je collega’s binnen Bureau Cicero. Elk bedrijf is uniek en heeft zij eigen verhaal. Elk contact is weer anders. Alle eerste lijn telefoontjes komen bij jou uit. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf!

Hoe zijn je collega’s van Marketing & Sales?

Ervaren, gedrevenheid, autonoom en behulpzaamheid daar staat het team om bekend. Het team is goed op elkaar ingespeeld en ze zijn op hoogte van wat er speelt op de markt. Daarnaast is niets teveel gevraagd en is iedereen bereid om zowel (potentiële) klanten als collega’s verder te helpen.

We halen het beste in elkaar naar boven !

Past dit helemaal bij jou? Stuur je sollicitatiebrief en CV direct naar ons toe.