Home / Bureau Cicero / Het team

Het Team

Wij zijn Bureau Cicero!

Bureau Cicero is een inspectie-instelling die gespecialiseerd is in controle op verplichtingen uit arbeid. Vanuit haar expertise heeft zij zelfs diverse keurmerken helpen ontwikkelen. Tevens verzorgt Bureau Cicero deskundigenonderzoeken voor rechtbanken, due diligence-onderzoeken en WAS compliance-onderzoeken. Wij vinden het belangrijk dat een inspectie prettig verloopt voor u als klant. Daarom is de organisatie plat, zijn de lijnen kort en hebben wij de inspectie werkzaamheden efficiënt geautomatiseerd. Wij ondersteunen u bij uw risicobeheer. Om de kwaliteit voor u te garanderen bestaat het team van Bureau Cicero alleen uit ervaren inspecteurs. U krijgt bij ons een eigen contactpersoon. U bent daarom zeker van een persoonlijke benadering door een inspecteur die uw bedrijf door en door leert kennen.

Het Team

Maak kennis met het team!

Onze professionals werken landelijk en hebben een ruime werkervaring in de branche. Om alle inspecties uit te kunnen voeren, beschikt Bureau Cicero over vier all-round accountants, een specialist cao-toepassing, een specialist grensoverschrijdende arbeid, een fiscalist en tien generalisten. Allen zijn zij expert op het gebied van de wet- en regelgeving rondom arbeid.

Zij weten dus waarover u praat en met welke wetgeving en risico’s uw onderneming te maken heeft.

Bureau Cicero is expert op het gebied van het analyseren van risico’s en is uw gesprekspartner voor alles rondom Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) en Deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA).

Bureau Cicero, uw partner in zekerheid!

De inspecteurs van Bureau Cicero

Alle inspecteurs uit het team van Bureau Cicero hebben ruime ervaring op het gebied van financiële en fiscale zaken.

Marketing & Sales

Ons Marketing en Sales team opereert hoofzakelijk vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle. Heeft u commerciële vraagstukken of bent u op zoek naar meer informatie over bijvoorbeeld de gang van zaken? Wilt u een op maat gemaakte offerte of wilt u een evenement organiseren en zoekt u specialistische sprekers of een partner? Dan bent ons aan het juiste adres.

Operations

De operatie, Business Support en administratie van het team vindt plaats vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle. De medewerkers verzorgen de administratie, bereiden de inspecties voor en handelen snel en efficiënt binnenkomende vragen af. Heeft u administratieve vragen of bent u klant en heeft u vragen over een lopende inspectie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

HR

Als een dynamisch en groeiend bedrijf zijn we vastbesloten om ons personeel te ondersteunen en te laten groeien op persoon, – team en organisatie niveau. Onze HR-afdeling levert hier een belangrijke bijdrage in om dit te bereiken. Groei jij met ons mee? Bekijk de vacatures.

  • Marlene
    Voor wie lief heeft is niets te zwaar

    Marlene

    HR Business Partner

    Bekijk het profiel van Marlene

Directie

Bureau Cicero is expert op het gebied van het analyseren van risico’s en is uw gesprekspartner voor alles rondom Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) en Deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA).