De mensen van Bureau Cicero

Bureau Cicero is een inspectie-instelling die gespecialiseerd is in controle op verplichtingen uit arbeid. Vanuit haar expertise heeft zij zelfs diverse keurmerken helpen ontwikkelen. Tevens verzorgt Bureau Cicero deskundigenonderzoeken voor rechtbanken, due diligence-onderzoeken en WAS compliance-onderzoeken. Wij vinden het belangrijk dat een inspectie prettig verloopt voor u als klant. Daarom is de organisatie plat, zijn de lijnen kort en hebben wij de inspectie werkzaamheden efficiënt geautomatiseerd. Wij ondersteunen u bij uw risicobeheer. Om de kwaliteit voor u te garanderen bestaat het team van Bureau Cicero alleen  uit ervaren inspecteurs. U krijgt bij ons een eigen contactpersoon. U bent daarom zeker van een persoonlijke benadering door een inspecteur die uw bedrijf door en door leert kennen.

Maak kennis met ons team!

Onze professionals werken landelijk en hebben een ruime werkervaring in de branche. Om alle inspecties uit te kunnen voeren, beschikt Bureau Cicero over vier all-round accountants, een specialist cao-toepassing, een specialist grensoverschrijdende arbeid, een fiscalist en tien generalisten. Allen zijn zij expert op het gebied van de wet- en regelgeving rondom arbeid.

Zij weten dus waarover u praat en met welke wetgeving en risico’s uw onderneming te maken heeft.

Bureau Cicero is expert op het gebied van het analyseren van risico’s en is uw gesprekspartner voor alles rondom Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) en Deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA).

Bureau Cicero, uw partner in zekerheid!

Theo van Leeuwen – directeur

“Van oorsprong ben ik bedrijfseconoom. Dankzij mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weet ik wat een ondernemer beweegt. Daarom werk ik zelf ook mee aan de inspecties. Meedenken is voor mij vanzelfsprekend want ik begrijp heel goed hoe belangrijk de verschillende inspecties voor u zijn. Wilt u meer weten over Bureau Cicero, onze manier van werken en ons team? Ik sta u graag persoonlijk te woord. Bel gerust, mijn telefoonnummer is 06 50675760.”

 

Patrick Tom – directeur

“Mijn roots vinden haar oorsprong in de accountancy. Door jarenlange ervaring in inspectie werk, weet ik praktisch de risico´s van ondernemingen te duiden. Uiteindelijk gaat het om de samenwerking tussen ondernemer en inspecteur. Als dit functioneert kun je veel bereiken. Wij van Bureau Cicero, staan graag voor u klaar. Wilt u mij graag persoonlijk spreken mag u altijd bellen, mijn telefoonnummer is 06 41468685.”

De inspecteurs van Bureau Cicero

Alle inspecteurs uit het team van Bureau Cicero hebben ruime ervaring op het gebied van financiële en fiscale zaken.

Milou

Milou

Inspecteur
Dolf

Dolf

Inspecteur
Linda

Linda

Inspecteur
Paul

Paul

Inspecteur
Willemien

Willemien

Inspecteur
Ybo

Ybo

Inspecteur
Chantal

Chantal

Inspecteur
Maarten

Maarten

Inspecteur
Carolien

Carolien

Inspecteur
Bart

Bart

Inspecteur
Damaris

Damaris

Inspecteur
Leida

Leida

Inspecteur
Ruud

Ruud

Inspecteur
John

John

Inspecteur
Sander

Sander

Inspecteur
Lisette

Lisette

Inspecteur
Paul

Paul

Inspecteur
Marlous

Marlous

Inspecteur
Frank

Frank

Inspecteur

Commercie & Ondersteuning
Ondersteuning van het team vindt plaats vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle. De medewerkers verzorgen de administratie en handelen snel en efficiënt binnenkomende vragen en offertes af. Heeft u commerciële vraagstukken en opzoek naar meer informatie? Wilt u een op maat gemaakte offerte of wilt u een evenement organiseren en zoekt u specialistische sprekers of een partner? Dan bent u bij deze medewerkers aan het juiste adres.

Dewy

Dewy

Manager Marketing & Sales
Harry

Harry

Sales
Roger

Roger

Marketing & Sales
Chris

Chris

Digital project manager
Simone

Simone

Officemanager
Irene

Irene

Binnendienst medewerker
Joyce

Joyce

Backoffice medewerker