Home / Certificering / NBBU controles

NBBU controles

U bent verantwoordelijk voor een uitzendbureau dat lid is van de NBBU of dat wil worden. Dan heeft u – naast de verplichte NEN 4400 inspectie- te maken met twee NBBU controles, namelijk de CAO toetsing (T1) en de kwaliteitsscreening. Toon aan dat u voldoet aan de vereisten door middel van een inspectie door Bureau Cicero.

CAO toetsing C1

Als NBBU lid moet u de NBBU CAO voor Uitzendkrachten volgen. Daarbij is de NBBU CAO toetsing verplicht. U moet de C1 toetsing bij iedere volledige NEN 4400-1 inspectie laten uitvoeren. Dit is eens per jaar.

NBBU screening op kwaliteit

De NBBU behartigt de belangen van ruim 1.200 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. De NBBU vereist dat al haar leden zich eens per drie jaar laten screenen op het NBBU kwaliteitsprogramma. Deze controle stelt vast of u voldoet aan de NBBU kwaliteitscriteria en of u toegerust bent om de NBBU cao voor uitzendkrachten toe te passen.

De controlefrequentie kan afwijken aan de hand van het aantal en het belang van de afwijkingen (non-conformiteiten) die vastgesteld zijn.

NBBU controles? Kies voor Bureau Cicero

Als u uw bedrijf wilt laten toetsen op het voldoen aan de NBBU kwaliteitscriteria, dan kunt u het beste gebruik maken van de diensten van Bureau Cicero. Onze inspecteurs hebben allemaal een achtergrond in het bedrijfsleven. Zij begrijpen wat een inspectie voor u inhoudt en zijn erop gericht om uw bedrijf verder te helpen. Dat doen zij door voorlichting te geven over de norm en hoe deze in de praktijk toegepast kan worden.

Bovendien kunnen wij de screening efficiënt en daardoor tegen beperkte kosten combineren met de verplichte NEN 4400-1 inspectie.

Na aanmelding en akkoord van de NBBU maken wij een afspraak met u. Wij controleren u aan de hand van het door de NBBU opgestelde controledocument.

NBBU controles

Informatie en offerte

Wilt u meer weten over de NBBU controles? Wij informeren u graag! Neem dan telefonisch contact op via 038 7200821 of via mail: contact@cicero.nl.

Wilt u een offerte ontvangen voor de inspectie voor uw bedrijf, vul dan ons offerteformulier in.