Home / Certificering / Bovib Keurmerk

Bovib Keurmerk

U bent verantwoordelijk voor een inhuur-intermediair of broker die lid is van de Bovib of dat wil worden. Dan moet u voldoen aan de normen die in het Bovib keurmerk beschreven zijn.  Toon aan dat u voldoet aan de vereisten door middel van een inspectie door Bureau Cicero.

Het keurmerk

Bovib, de branchevereniging voor intermediairs en brokers, is initiator van een keurmerk voor haar leden. Het Bovib keurmerk ziet toe op de naleving van de wet- en regelgeving, stelt kwaliteitseisen en zorgt voor risicobeperking op financieel en fiscaal gebied.

Het keurmerk heeft elementen uit de NEN 4400 en uit de ISO 9001 certificering. Bovib heeft deze elementen aangevuld met specifieke eisen die toezien op de specifieke rol van de brokers en intermediairs.

Bovib Keurmerk

Inspectie voor het Bovib keurmerk? Kies voor Cicero

Als u uw bedrijf wilt laten inspecteren voor het Bovib keurmerk, dan kunt u dat het beste laten doen door Bureau Cicero. Onze inspecteurs hebben allemaal een achtergrond in het bedrijfsleven. Zij begrijpen wat het inhoudt om gecertificeerd te worden en zijn erop gericht om uw bedrijf verder te helpen. Dat doen zij door voorlichting te geven over de norm en hoe deze in de praktijk toegepast kan worden.

Bureau Cicero is de expert in inspecties voor de NEN 4400-1 norm en  vergelijkbare toetsingskaders.  Daardoor kunnen wij de toetsing deskundig en efficiënt uitvoeren. Al dan niet gecombineerd met een SNA keurmerk inspectie. Is uw onderneming al gecertificeerd voor de NEN 4400 en/of ISO 9001? Dan hoeft u niet nogmaals op deze onderdelen te worden getoetst.

Voor meer informatie zie ook: www.bovib.nl

Informatie en offerte

Wilt u meer weten over de Bovib inspectie? Wij informeren u graag! Neem dan telefonisch contact op via 038 7200821 of via mail: contact@cicero.nl.

Wilt u een offerte ontvangen voor de inspectie voor uw bedrijf, vul dan ons offerteformulier in.