Home / Klantverhaal / AutoJobs Professionals B.V. vertelt over haar succesvolle audits

AutoJobs Professionals B.V. vertelt over haar succesvolle audits

Autojobs Professionals - Bureau Cicero klantervaring

AutoJobs Professionals is de sectorspecialist binnen de automotive industrie. Wij doen bewust niets anders. Wij richten ons exclusief op personeelsbemiddeling, waaronder detachering, uitzenden en werving & selectie. Een marktplaats waar vraag en aanbod samen komen en win-win verbindingen ons voornaamste doel vormen. Door vraag en aanbod gedetailleerd en nauwkeurig te kwalificeren, kunnen wij snel passende oplossingen bieden in elke regio en voor elk vakgebied binnen de automotive sector. Met een team van bijna 100 automotive professionals en 11 ervaren HR-specialisten staan we dagelijks klaar om de perfecte match te maken tussen werkgevers en werknemers.

25 jarige jubileum voor AutoJobs Professionals B.V.

AutoJobs Professionals is opgericht in het millenniumjaar 2000. Dat betekent dat we eind dit jaar ons 25-jarig jubileum hebben. Dat vieren we eind dit jaar groots met als onze professionals, intercedenten, intermediairs, partners van én hun kinderen. Het wordt een flink event!

Binnen AutoJobs Professionals B.V. zoeken we naar een optimale aansluiting tussen de exacte vraag van onze klanten en wat onze professionals kunnen leveren. Ontbreekt er iets in de aansluiting, dan communiceren we dit vóóraf zeer nadrukkelijk. Waarmee de verwachting van een klant (inlener) altijd wordt ingevuld zoals besproken.

Na aanvang borgt AutoJobs Professionals tot in detail (en vaak beter) alle aspecten die komen kijken bij goed werknemer- en werkgeverschap in de driehoek professional, inlener en detacheerder. Alles is er op gericht dat we volledig voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en de certificeringsvereisten van NEN 4400-1 en ABU. Onze interne HR Professionals doen dit met de expliciete opdracht van DGA Ernst de Roo, om tenminste 100% te voldoen aan alle eisen die worden gesteld aan loonadministratie, inlenersbeloning, fiscale afdrachten, pensioenafdrachten. Hierbij wordt de grens niet opgezocht, maar kiezen we ervoor vaak méér te doen dan noodzakelijk. Het geeft iedereen rust en het maakt een audit tot slechts een bevestiging van juiste keuzes. Het voorkomt onnodig werk achteraf, tijdrovende correcties, discussie met een werknemer en/of inlener of SNCU. Prettig voor elke inlener, omdat zij het risico vanuit ketenaansprakelijkheid tot vrijwel ‘0’ gereduceerd zien.

Inspecties door Bureau Cicero

In 2015 is AutoJobs Professionals B.V. op aangeven van Marcel Reijmers (Flexknowledge) in contact gekomen met Patrick Tom, CEO van Bureau Cicero. Vanaf het begin was direct sprake van een klik tussen Patrick en Ernst. De doelstelling was toen direct helder, namelijk voldoen aan alle vereisten die aan uitzenden en detacheren worden gesteld. Patrick heeft (meer dan) de nodige input gegeven, en AutoJobs Professionals op de juiste wijze geprepareerd om uiteindelijk te blijven voldoen aan het repeterende karakter van deze toetsingen. Sindsdien is AutoJobs Professionals 12-13x NEN 4400-1 gecertificeerd geraakt. Alle audits zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd door Bureau Cicero. Na de allereerste audit zijn we alle keren foutloos NEN 4400-1 gecertificeerd geraakt. Recentelijk hebben we gekozen voor een ABU-lidmaatschap, momenteel het hoogst haalbare podium en keurmerk. Lid worden kán, maar ook hier is certificering dan noodzakelijk. Een nóg zwaardere certificering, diepgaander en complexer. Een goede voorbereiding en op de juiste wijze in de wedstrijd zitten heeft ook hier gezorgd voor een foutloze certificering. Trots op ons team HR Professionals!

We danken Bureau Cicero voor de uitstekende samenwerking de afgelopen 10 jaar! Zonder jullie waren we niet gekomen waar we nu staan. We zijn blij met alle opbouwende en aanvullende commentaren, waarmee we onze dienstverlening telkens weer hebben kunnen verbeteren. We kijken met alle vertrouwen naar de toekomst. WTTA (Wet Toelating Terbeschikkingstelling van Arbeidskrachten) komt eraan, en dat juichen we luidkeels toe. Verdere aanscherping van eisen zal op termijn enkel kunnen leiden tot reputatieverbetering van onze sector en dat is nodig. We rekenen er op dat vergunnen dit proces in gang zal zetten en handhaving dit proces verder zal doen versnellen.