Home / Klantverhaal / Bureau Cicero de juiste partner voor My Work

Bureau Cicero de juiste partner voor My Work

Bureau Cicero en My Work

“We zijn nu vijf maanden bezig en de business is booming.

Vanuit Barendrecht heeft ons uitzendbureau inmiddels zo’n veertig mensen aan het werk, vooral in de regio Rotterdam.

Om dat te bereiken moet je jezelf goed in de markt zetten en een prima relatie opbouwen met je omgeving. Wij sponsoren bijvoorbeeld een bijzonder handbalteam uit de buurt, hun A-team speelt in een poule voor de topteams van Nederland! Bovendien moet je voldoen aan allerlei regels. De truc is dus niet alleen het zoeken naar geschikte kandidaten, je moet ook zorgen dat je werkt met de juiste partners.

Je kunt niet zonder een goed reclamebureau, maar je moet ook zonder gedoe aan al die regels kunnen voldoen. Voor de NEN-4400 certificering kwamen we min of meer toevallig bij Bureau Cicero terecht en daar ben ik nog steeds blij om. Bij het eerste telefoongesprek was er meteen de voor mij noodzakelijke ‘klik’. Het goede gevoel dat ik erbij had, klopte.

Bureau Cicero past bij ons. Ze zijn niet al te groot, en willen net als ik vooruit! De certificering verliep prima en professioneel, en ook dat past bij onze professionele organisatie. Ik ben blij met mijn partners en wil dat ook laten zien. Vandaar dat ook het logo van Bureau Cicero nu een plek heeft op onze bedrijfsauto’s.


André de Jongh, directeur van MY WORK BV

Benieuwd welke inspecties wij nog meer uitvoeren? Kijk hier op onze website.