Veelgestelde vragen (NBBU)

 • Wat is een NBBU Audit?

  NBBU staat voor Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendbureaus. Deze bond zorgt ervoor dat de belangen van uitzendkrachten, uitzendbureaus en werkgevers die uitzendkrachten aannemen allemaal behartigd worden. Zo hebben zij een cao die voor alle uitzendkrachten geldt, maar ook zeer flexibel is.

  Wilt u lid van de NBBU worden? Dat kan via een NBBU Audit! Via een eerste audit controleren we of u lid kunt worden. Daarna volgen er periodieke audits die bepalen of u lid kunt blijven. Bekijk ook is onze productpagina voor meer informatie.

 • Hoe loopt de betaling van de NBBU CAO controle?

  De betaling van de grote uitzend CAO's NBBU en de ABU loopt niet hetzelfde. Omdat er een groot verschil is in de werkwijze lichten we dit graag toe. Als ABU lid betaalt u de eerste controle zelf, daarna draagt de ABU de kosten (m.u.v. aanvullende controles). Bent u lid van de NBBU? Dan komen de kosten van uw CAO controle voor rekening van uw eigen organisatie.

  Bekijk voor meer informatie over de NBBU CAO controles onze productpagina of de website van de NBBU.

 • Wat is de NBBU CAO-controle?

  Bent u lid van de NBBU? Dan vraagt de NBBU om deze CAO op een goede manier uit te voeren. Om te bekijken of u hier aan voldoet voeren wij een controle uit. Zie voor meer informatie onze productpagina of de website van de NBBU.

Een andere vraag stellen?


  Schrijf u in voor de nieuwsbrief