Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / Controleer uw premiebeschikking Werkhervattingskas 2024

Controleer uw premiebeschikking Werkhervattingskas 2024

premiebeschikking Werkhervattingskas

De premiebeschikking Werkhervattingskas heeft u inmiddels al ontvangen. Daarop staan de premies die in 2024 af gedragen dienen te worden aan de Belastingdienst. De premie wordt gebaseerd op WGA- en Ziektewet uitkeringen die bij uw onderneming zijn ontstaan.

Binnen 6 weken dient u bezwaar te maken tegen deze beschikking. Door bezwaar te maken krijgt u van de Belastingdienst een specificatie van de totale WGA- en ZW-last. Op deze manier weet u precies welke (ex-)medewerkers ten grondslag liggen aan de hoogte van de premie.

Als u deze informatie heeft kunt u de beschikking pas inhoudelijk controleren.

De verschillende componenten van WHK-premie en de complexiteit van de berekeningswijze leidt regelmatig tot fouten. Dit kan voor de werkgever betekenen dat er onterecht een te hoge premie wordt berekend. Het is daarom van belang om uw WHK beschikking goed te controleren.

Bron: NBBU.nl

Elke maand schrijven wij verschillende nieuwsartikelen. Bent u benieuwd waarover wij nog meer schrijven of wilt u meer lezen over premiebeschikking Werkhervattingskas? Bekijk dan hier onze nieuwsartikelen.

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via ons telefoonnummer 038 720 0821 of mail naar contact@cicero.nl.

Plaats een bericht