Home / Bureau Cicero / Acties / De nieuwe website van Bureau Cicero is online!

De nieuwe website van Bureau Cicero is online!

Nieuwe Websitem win nu een jaar gratis webinars

Al is het hoogzomer; Bureau Cicero zit niet stil! We kijken altijd naar mogelijkheden om de informatie voor onze klanten continue te verbeteren. Hiervoor hebben wij aan de hand van bezoekers feedback de website vernieuwd. En daarom maken we bij de start van deze nieuwe maand een digitale doorstart met een gloednieuwe website. De nieuwe website van Bureau Cicero is online!

FAQ verbeterd

Uitgebreide FAQ

Onze klant helpen we graag vooruit. Daarom hebben we de afgelopen tijd de meest gestelde vragen verzameld. Op onze nieuwe FAQ pagina zijn deze nu voor iedereen te vinden. Voor elke soort certificering kunt u zo snel en makkelijk de antwoorden terugvinden. Mist u een bepaald antwoord? Stel uw vraag en we voegen hem graag toe.

#Happy@Work

Onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Bureau Cicero is #Happy@Work

Zitten alle medewerkers lekker in hun vel? Dan hebben onze klanten de beste ervaring!

De nieuwe website heeft een Teampagina waarop onze collega’s hun ervaringen delen als collega’s en teamspelers én geven tips over voorbereidingen op de inspectie.

Zo krijgt u een indruk van wie onze medewerkers en hun specialismes zijn en kunt u direct contact opnemen met een van onze specialisten.

Daarnaast geef het u een inkijkje in onze organisatie en manier van werken. Een platte hiërarchie met allen een intrinsieke motivatie om u als klant verder te helpen.

Chat functie op website

Chatfunctie

Al enige tijd was er de wens voor verbetering in digitale laagdrempelige communicatie kanalen. Dit om onze websitebezoekers nóg beter en sneller van informatie te kunnen voorzien en vooruit te helpen in hun digitale zoektocht. Met de lancering van de nieuwe website is het nu een feit: de online chat is gelanceerd.

Via de nieuwe chatfunctie legt u op een laagdrempelige manier direct persoonlijk contact met een specialist uit ons team. Omdat wij werken met echte collega’s is de chat alleen beschikbaar als wij u ook van persoonlijk te woord kunnen staan. Buiten kantoortijden kunt u terecht op onze FAQ of een vraag stellen via het contact formulier.

Winactie

Uiteraard zijn wij benieuwd wat u van onze website vindt. Daarnaast zijn wij altijd opzoek naar mogelijkheden om u verder te helpen met de beste inspectie ervaring die u kan krijgen. Doe mee met onze enquête en maak kans op gratis toegang tot onze Webinars tot het einde van het jaar.

Plaats een bericht