Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / NEN logo gebruiken is niet toegestaan!

NEN logo gebruiken is niet toegestaan!

NEN logo

Regelmatig zien wij op websites van ondernemers niet alleen de logo’s  van SNA en van Bureau Cicero, maar ook het NEN logo. Dit is niet toegestaan omdat het logo van de NEN auteursrechtelijk is beschermd.

U mag het dan ook op geen enkele uiting gebruiken – niet op uw website, maar ook niet in bijvoorbeeld een e-mailbericht of op briefpapier/factuur. Doet u dat wel, dan overtreedt u de wet.

Om op uw website of in uw e-mails toch duidelijk te maken dat u NEN 4400-1 gecertificeerd bent, kunt u bijvoorbeeld het logo van de SNA opnemen. U kunt ook in tekst aangeven dat uw onderneming NEN 4400-1 gecertificeerd is, bijvoorbeeld: ‘Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd’.

Voorkom problemen en check of uw uiting correct is. Wilt u meer informatie over dit onderwerp, kijk dan op www.nen.nl.  U kunt ook een email sturen naar: copyright@nen.nl of telefonisch contact opnemen via 015-2690391.

Bron: www.nen.nl

Elke maand schrijven wij nieuwe actuele nieuwsitems. Benieuwd waarover wij nog meer schrijven? Bekijk dan hier al onze nieuwsartikelen.

Elke maand versturen wij onze nieuwsbrief met allemaal actuele onderwerpen die op dit moment spelen. Wilt u ook graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Stuur dan een mail naar contact@cicero.nl en wij voegen u toe aan onze mailingslijst.

Plaats een bericht