Home / Team / Profiel Willemien Timmermans

Willemien Timmermans

Inspecteur

Happy@Cicero sinds 2017

Willemien Timmermans

Over Willemien Timmermans @ Bureau Cicero

Ik kom zelf uit de accountancy en ben vanuit de accountancy in payrolling terecht gekomen als controller. Voor de uitzendtak waren wij ook NEN gecertificeerd, ik zat voor het administratie deel altijd bij dit soort inspecties en het leek me altijd al leuk om dat werk te doen. Op een moment zijn is de onderneming overgenomen door een onderneming die door Cicero werd geïnspecteerd die meteen aangaf wat een enorm verschil er zit tussen de inspectie instelling die bij mijn oude onderneming zat.

Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Het is een solistisch beroep maar we zijn niet solistisch, we zijn er voor elkaar en helpen elkaar. Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden. Wij zetten niet alleen maar vinkjes, maar denken mee. Een inspectie is op zich al heel spannend. Het meenemen van de klant in het inspectieproces is hiermee van essentieel belang. Ik ben eigenlijk de hele inspectie door in gesprek met de klant en dat is waardoor er geen open einden zijn aan het einde van de inspectiedag.

Maar de dagelijkse dingen die me echt blij maken zijn: Dat ik bij een eindgesprek hoor dat een klant bijgeleerd heeft en gegroeid is. Dat ik onderdeel kan zijn van de groeireis van de onderneming en dat je samen met de klant de risico’s beheersbaar maakt.

Willemien banner

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Pak de Checklist en volg hem helemaal, laat niks leeg. Als er iets is wat je niet begrijpt, neem dan contact op en zorg ervoor dat er geen open checklist punten zijn bij aanvang van de inspectie.

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

Waar we ook komen, we komen elke keer wat nieuws tegen. Zowel leuke al minder leuke dingen. Een van de meest bijzondere dingen die ik ben tegengekomen was dat ik een inspectie uitvoerde waar de onderneming in de middag naar het festival Tomorrowland zou vertrekken. Er werd tijdens de inspectie buiten voor de onderneming een pre-party gehouden waar ik van achter mijn computer de bijzonder auto’s en aankleding kon aanschouwen.

“For walk where we will, we tread upon some story ”
Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of wens je uitleg over hoe ik werk? Ik leg het graag uit.

Willemien Timmermans

Geschreven door Willemien Timmermans