Home / Werken bij | Business Support

Werken bij | Business Support

Werken bij Business Support Bureau Cicero

Het team van de Business Support bestaat uit drie gedreven en enthousiaste medewerkers die passie hebben voor procesoptimalisatie en gedreven zijn om de puntjes op de i te zetten.

De gezamenlijke kwaliteiten van het team (met meer dan 17 jaar ervaring op Business Support van Bureau Cicero) zien onze klanten en inspecteurs terug in de dienstverlening.

Het team staat voor een dagelijkse uitdaging met veel afwisselende en voorkomende werkzaamheden. Daarnaast helpen ze niet alleen de klanten vooruit maar ook de inspecteurs.

Het team zorgt ervoor dat de inspectieprocessen juist verlopen voor zowel de klant, als ook de inspecteurs en de stakeholders. Denk hierbij aan de gehele administratie van het inspectieproces, vanaf de planning tot en met de afwikkeling rapportage en alles wat daar tussen zit.

Grote kans dat jullie één van deze toppers telefonisch te spreken krijgen wanneer je naar Bureau Cicero belt en anders beantwoorden zij met veel plezier uw vraag per mail.

Wat maakt het werken zo leuk bij de Business Support van Bureau Cicero?

De verschillende contacten die je hebt met je collega’s en de klanten. Zij rekenen namelijk allemaal op jou, omdat je midden in het proces zit en je raakt het proces van alle kanten. Het is een baan met veel verschillende werkzaamheden en uitdagingen.

Hoe zijn je collega’s van de Business Support?

Het is een team dat open, toegankelijk en behulpzaam is. En natuurlijk niet te vergeten zijn ze ook altijd in voor wat gekkigheid en gezelligheid.

Enthousiast geworden?! Neem dan even contact op met ons op en wij vertellen je graag wat meer.