Home / Klantverhaal / Schijnconstructies aanpakken met Eijgenhuijsen Precisievervoer BV

Schijnconstructies aanpakken met Eijgenhuijsen Precisievervoer BV

Marcel Reurink, Eijgenhuisen precisievervoer, kiest voor Paychecked inspectie van Bureau Cicero

‘Samen schijnconstructies voorkomen’

Sinds een jaar is Eijgenhuijsen BV klant van ons en laat het bedrijf zich inspecteren op de norm van PayChecked in transport. Lees een volledig interview met ze op de website van stichting PayChecked. Hieronder leest u een korte impressie van hun ervaring na een inspectie met Bureau Cicero.

In de keten samenwerken

De toegevoegde waarde ziet Eijgenhuijsen met name in het “voorkomen van misstanden”. Door in de keten verantwoordelijkheid te nemen verkleint het bedrijf zo de onderlinge aansprakelijkheid. Ze hebben verder de verwachting om “door het PayChecked keurmerk een bepaalde status te verkrijgen”. Net als veel certificeringen hebben klanten ook bij het PayChecked in Transport keurmerk niet altijd helder hoeveel waarde het heeft. Maar het geeft veel betrouwbaarheid aan wat klanten voor Eijgenhuijsen te kiezen en niet voor hun concurrent.

Soepel verloop van de inspectie

Eijgenhuijsen BV heeft verschillende afdelingen die de inspectie meehelpen. Naast de financiële administratie en de afdeling HR ook de afdeling Planning voor de coördinatie. In de inspectie kwamen geen grote zaken naar boven. Alleen een verbeterpunt over uitbesteden kwam naar boven; “als wij iets uitbesteden blijkt dit dan vervolgens niet weer uitbesteed te mogen worden”. Hoewel ze dit niet deden moet dit wel vastgelegd worden.

Eijenhuijsen precisievervoer kiest voor Paychecked inspectie van Bureau Cicero

Voor transportbedrijven maakt PayChecked het verschil

Eijgenhuijsen ervaart dat het van belang is om haar klanten te laten weten dat sprake kan zijn van mede aansprakelijkheid. Die klanten zitten niet op claims te wachten. Die klant heeft hier zelf invloed op door leveranciers te kiezen die hier via een keurmerk aan werken.

Wilt u ook meer informatie over Paychecked in transport? Of direct een offerte ontvangen? Bekijk dan meer informatie op onze speciale Paychecked pagina.

Foto’s: Eijgenhuijsen Precisievervoer BV
Bron: Interview door Stichting PayChecked