Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / SNF: aanpassing norm en reglement

SNF: aanpassing norm en reglement

SNF norm en regelement registratie aangepast

Per 1 februari 2023 is een nieuwe norm en reglement registratie van kracht. In deze nieuwe norm zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd.

De belangrijkste wijziging in de norm is dat er eisen worden gesteld aan de financiële administratie ten behoeve van de administratieve inspectie. Dit heeft waarschijnlijk vooral impact op kleinere ondernemingen en particulieren waar, zo bleek afgelopen anderhalf jaar, niet altijd goede administratie beschikbaar was of de administratie voldeed niet aan de eisen. Daarnaast zijn er kleinere tekstuele aanpassingen gedaan.

In het reglement registratie zijn de teksten over de gerichte aanvullende inspecties en de vliegende brigade aangescherpt, o.a. over de sancties. Tevens zijn er een aantal tekstuele verbeteringen doorgevoerd in de nieuwe norm.

Het is belangrijk dat uw administratie aan de gestelde eisen voldoet. Bereid u goed voor op deze aanpassing in de SNF norm.

Voor meer informatie over de nieuwe norm, lees hier meer over op de website van SNF. Indien u meer informatie wilt over het nieuwe reglement, klik dan hier.

Bron: Normeringflexwonen.nl

Elke maand schrijven wij nieuwe actuele nieuwsitems. Benieuwd waarover wij nog meer schrijven? Bekijk dan hier al onze nieuwsartikelen. Wil je graag maandelijks een mail ontvangen met alle actuele nieuwsitems, stuur dan een mail naar contact@cicero.nl.

Plaats een bericht