Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / Starter van het jaar 2022

Starter van het jaar 2022

Het is weer zover, wij zijn weer op zoek naar de Starter van het jaar 2022 🏆! Je kan jezelf of een ander vanaf nu aanmelden.

Waarom Starter van het jaar 2022?

De flexbranche is cruciaal voor de Nederlandse economie en arbeidsmarkt. Ons land heeft tienduizenden uitzendbureaus, payrollondernemingen en detacheringsbedrijven. Jaarlijks helpen deze ondernemingen honderdduizenden uitzendkrachten, payrollkrachten en gedetacheerden aan het werk. Echter blijft de behoefte aan een flexibele schil van arbeid nog altijd toenemen. Flexorganisaties voorzien in deze groeiende behoefte en elk jaar zien wij in deze branche vele starters.

Kortom: Om deze startende ondernemingen de waardering te geven die ze verdienen en de ondersteuning te bieden in de zoektocht naar professionalisering, organiseren Anderz, Artra, Bureau Cicero en VRF Advocaten gezamenlijk de verkiezing Starter van het Jaar. Uiteindelijk heeft de flexbranche er belang bij dat iedere flexorganisatie een vliegende start krijgt. Niet alleen op het gebied van sales, maar ook als het gaat om talentontwikkeling en een juridisch goed fundament.

Waar moet je aan voldoen bij Starter van het jaar?

  • De flexorganisatie is ná 1 januari 2020 gestart.
  • De flexorganisatie beschikt over een aansprekende en goed werkende website voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. 
  • De flexorganisatie heeft minimaal vijf kandidaten geplaatst. 
  • De flexorganisatie heeft een social media strategie en actief aanwezig zijn op minimaal twee social media kanalen.
  • De flexorganisatie heeft onderscheidend vermogen.
  • De flexorganisatie laat goed werkgeverschap zien, toont toekomstvisie, ondernemerschap en groei.  
  • De aanmelding is uiterlijk 14 oktober 2022 ontvangen.

Dus ben of ken jij een startende ondernemer die in aanmerking komt voor de Starter van het jaar 2022 award?  Geef jezelf of een ander dan snel op!

Plaats een bericht