Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / Uitnodiging werkconferentie PayChecked in Transport.

Uitnodiging werkconferentie PayChecked in Transport.

PayChecked in Transport organiseert op 28 juni een werkconferentie. Tijdens deze werkconferentie wordt er gepraat over de rol die het keurmerk PayChecked in Transport speelt en moet gaan spelen in de transitie van ketenaansprakelijkheid naar proactieve ketenverantwoordelijkheid en MVO.

De Stichting PayChecked in Transport is opgericht in 2016 door Evofenedex en Transport & Logistiek Nederland. Het doel van dit keurmerk is om gezamenlijk antwoord te bieden op de Wet Aanpak Schijnconstructies.

Het keurmerk wordt bij opdrachtgevers in een aantal sectoren als voorwaarde bij een aanbesteding gesteld. De sectoren waar dit van toepassing is zijn de pakketsectoren, het grootwinkelbedrijf, bulkchemie of het speciaal vervoer. De Stichting wil graag kijken hoe dit ook voor andere sectoren gerealiseerd kan worden. En wil nog duidelijker maken dat goed werkgeverschap en goed opdrachtgeverschap twee kanten zijn van dezelfde medaille zijn. Namelijk die van keten-verantwoordelijkheid.

Onze directeur Patrick Tom is één van de gastsprekers en zal wat gaan vertellen over de WAS en het PayChecked keurmerk. Het verdere programma vind u hieronder:

Wil jij ook graag mee praten over dit onderwerp en vakgenoten ontmoeten? Meld je dan hier aan voor de PayChecked in Transport werkconferentie op 28 juni 2022 om 15:00 uur.

Wilt u meer informatie over de inspecties die wij uitvoeren voor PayChecked in Transport, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Plaats een bericht