Home / Team / Profiel Patrick Tom

Patrick Tom

CEO

Happy@Cicero sinds 2010

Patrick Tom close up

Over Patrick Tom @ Bureau Cicero

Voor ik bij Bureau Cicero kwam had ik een eigen consultancybedrijf. Ook toen heb ik altijd al aan de kant van de klant gewerkt om ze te helpen. Via mijn eigen bedrijf kwam ik in aanraking met de NBBU en de NEN certificering. Ik was actief als screener voor o.a. de NBBU en betrokken bij start van de NEN. Via mijn eigen bureau hielp ik als adviseur bedrijven naar de NEN toe. Zo kwam ik Theo en Cicero tegen. Mijn eerste contact met Theo was het meteen raak: we hadden een grote klik, deelden dezelfde filosofie en besloten samen te gaan werken.   

 In mijn begintijd bestond Bureau Cicero nog uit 4 inspecteurs. We reisden dus het hele land door, van Groningen tot Maastricht: overal kwam ik terecht. We zijn relaties gaan bouwen en zo gaan groeien tot het bedrijf wat we nu zijn geworden. In de loop van de jaren heb ik veel bijzondere bedrijven en klanten leren kennen. Samenwerken; daar geniet ik erg van. 

Patrick Tom Banner
Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Ik ervaar een erg open houding wat binnen heel ons bedrijf een groot werkplezier meebrengt.  Niet denken uit procedures maar zoeken naar samenwerking en frisse blik de wereld in kijken; dat is waarom ik met veel plezier Directeur van Bureau Cicero ben. Het gaat om mensen, die maken het verschil.   

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

Wat het leven van onze klanten en hun boekhouders erg makkelijk zou maken is alles goed inlezen en voorbereiden. Durf ook in het eerste gesprek met onze inspecteurs meteen vragen te stellen als je het niet begrijpt. Wees niet bang voor de inspecteur maar beschouw hem als bron van hulp en informatie. Controleer natuurlijk ook zelf of alles klopt voor je het aanlevert, maar weet dat wij mensen hebben in ons netwerk die je kunnen helpen bij de voorbereiding. Je staat er niet alleen voor! 

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

Binnen Bureau Cicero hebben wij een onuitputtelijke behoefte om de beste zijn: we willen in kennis vooroplopen, goed snappen hoe alles werkt en dit met onze klanten delen om hun werk makkelijker te maken.  

“Zonder uitgebreide kennis is vaardigheid met
woorden ijdel en belachelijk”
Marcus Tullius Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je.

Patrick Tom

Geschreven door Patrick Tom