Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / Aankondiging vertrek Theo van Leeuwen

Aankondiging vertrek Theo van Leeuwen

Theo van Leeuwen

Per 27 september 2022 heeft Theo van Leeuwen, oprichter en directeur van Bureau Cicero zich terug getrokken uit het bestuur van onze onderneming.

Theo vindt het, gezien zijn leeftijd en het ontwikkelingsstadium van de onderneming, een goed moment om afscheid te nemen.

Theo is 15 jaar geleden met de inspectie-instelling Bureau Cicero begonnen. Toen de Stichting Normering Arbeid met de NEN 4400 norm op de markt kwam is hij daar ingestapt. Bureau Cicero heeft zich kunnen ontwikkelen tot een prominente inspectie-instelling in onze sector met een team van medewerkers; verkoop, backoffice en inspecteurs, die met enthousiasme de klant vooruit proberen te helpen. Wij hebben altijd geprobeerd om u te helpen de kwaliteit van de dienstverlening voor uw doelgroepen, samen met u, te ontwikkelen en te optimaliseren. Theo dankt u voor die samenwerking en wij vertrouwen die in de toekomst ongewijzigd door te zetten.

Bureau Cicero is zover gekomen mede dankzij zijn visie en senior management ervaring bij grote internationaal werkende ondernemingen door kansen te benutten en de juiste mensen aan het bedrijf te binden. Daar zijn we blij mee en dankbaar voor.

Patrick Tom neemt het algemeen management over, samen met het bestaande Management Team, bestaande uit Dewy Mulder en Simone Klaver. Theo van Leeuwen heeft er alle vertrouwen in dat dit team Bureau Cicero succesvol verder kan ontwikkelen.

Ons doel is om ons beleid voort te zetten en u als belanghebbende zoveel mogelijk vooruit te helpen.

Theo blijft zijn functies als bestuurder in de stichtingen PayOK en AVG Garant uitoefenen.

Wij wensen Theo een fijn en welverdiend pensioen toe!

Met vriendelijke groet, namens alle collega’s bij Bureau Cicero. 

Management Team Bureau Cicero
Patrick Tom, Dewy Mulder en Simone Klaver

1 Reactie

  1. Faam Werkt / Wim Zwerus
    Faam Werkt / Wim Zwerus

    Theo, bedankt voor de constructieve, altijd open samenwerking. Het ga je goed. Nieuw management, veel geluk met het verder ontwikkelen van Cicero.

    Beantwoorden

Plaats een bericht