Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / Algemeen / Duurzaam inhuren evenement 11 april. Bekijk de recap!

Duurzaam inhuren evenement 11 april. Bekijk de recap!

Het inlenen van flexibele arbeid faciliteert heel ondernemend Nederland in haar groei. Echter waar groei is zijn risico’s, welke goed te overzien zijn, mits deze inzichtelijk zijn. Hoe complexer de keten aan arbeid, hoe groter de valkuilen.

ABN AMRO & Bureau Cicero organiseren daarom op maandag 11 april 2022 hét flexevent voor duurzaam inlenen in de praktijk. Een event waar dé specialisten op het gebied van duurzame inhuur in de flexmarkt tijdens een discussie panel graag de kennis met u delen. Een interactieve middag waarin u wordt bijgepraat over de stand van zaken op het gebied van duurzaam inhuren in de praktijk. Het programma van de middag vindt u hieronder:

Duurzaam inhuren

We hebben deze middag verschillende gastsprekers die hun kennis met u willen delen. Hieronder vindt u meer informatie over onze gastsprekers.

Han Mesters van ABN AMRO

han mesters

Han Mesters is sector banker Zakelijke dienstverlening. Deze sector is heel divers en omvat onder meer accountancy, advocatuur, consultancy, notariaat, uitzenders, schoonmaakbedrijven en beveiligingsbedrijven. Han is al meer dan 20 jaar werkzaam in banen die als aandachtsgebied de sector zakelijke dienstverlening hebben, geeft regelmatig presentaties over trends in de sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij heeft een aantal rapporten geschreven over human capital omdat dat onderwerp het bindende element is. Han is bedrijfskundige  en economisch historicus. Naast zijn baan als sector banker is Han ook voorzitter van de Human Capital tafel binnen de Industrieele Groote Club in Amsterdam en vice voorzitter van het VNO-NCW Human Capital Netwerk.

“Het brengen van een betekenisvolle boodschap met gevoel en herkenning”


Dewy Mulder van Bureau Cicero

Dewy Mulder

Verantwoord ondernemen met een duurzame inslag is Dewy’s basis motivatie, samen naar een duurzamere toekomst door professionalisering haar motto. Door haar ervaring in de uitzendbranche te combineren met strategische en marketing kennis van markten als de FMCG creëert ze verbinding met betrekking tot duurzaam ondernemen en gaat ze graag met specialisten op deze raakvlakken in gesprek. Dewy spendeert haar tijd graag aan het verbinden als marketing en sales directeur bij Bureau Cicero, presentator, voedselboseigenaar en adviseur van de stichtingen PayOK en AVG Garant.

“De natuur heeft ons niet gegeven, enige grens te kennen.”


Hendarin Mouselli van VRF Advocaten

Hendarin

Hendarin Mouselli is jouw advocaat sterk in flexwerk. Zij is gespecialiseerd in flexibele arbeid en staat zowel uitleners als inleners bij op het gebied van flexrecht. Tevens is Hendarin promovenda aan de Universiteit Utrecht. Zij doet wetenschappelijk onderzoek naar eigenrisicodragen ZW en WIA. Als flexrecht specialist is Hendarin een veelgevraagde spreker op zakelijks events en schrijft ze diverse artikelen voor online en offline media.


Maarten de Jong van Bureau Cicero

Duurzaam inhuren

Maarten de Jong is bijna 10 jaar inspecteur bij Bureau Cicero. Hiervoor was hij 16 jaar werkzaam in de bemiddelingsbranche, waarvan 10 jaar directeur van een ICT bemiddelingsbureau. Naast de kennis van de bekende keurmerken als NEN4400-1, SNF en cao toetsingen voor ABU en NBBU heeft hij ook veel kennis en ervaring op het gebied van NEN4400-2 (voor buitenlandse ondernemingen) en PayOK (Was-compliance keten beloning) en Paychecked in Transport (Was-compliance).
Naast het inspecteren van ondernemingen schrijft Maarten regelmatig blogs en artikelen over actuele onderwerpen. Hij spreekt tijdens Webinars en sinds kort ook weer fysiek georganiseerde bijeenkomsten.
Risicobeheersing in de keten, grensoverschrijdende arbeid en het duiden van wet- en regelgeving rondom het inlenen en uitbesteden van werk, gezien vanuit het perspectief van en de ervaringen uit de dagelijkse inspectiepraktijk, zijn favoriete onderwerpen.

“In all matters, before beginning, a diligent preparation should be made”


Ruud Blaakman van AWVN

Duurzaam inhuren

Mr. R.A.M. (Ruud) Blaakman is reeds gedurende langere tijd werkzaam op het terrein van internationale arbeidsmobiliteit bij diverse overheidsinstanties en bedrijven, in de publieke en private sector. Zijn specialisaties betreffen het advisering van bedrijven op het gebied van het arbeidsmigratierecht, internationale sociale verzekeringen en internationale arbeidsvoorwaarden/internationaal arbeidsrecht, evenals het verzorgen van de compliancy met betrekking tot deze terreinen.


Bertrand Prinssen van Labor Redimo

Duurzaam inhuren

Bertrand helpt als managing partner bij Labor Redimono organisaties met hun wervingsstrategie, inhuurstrategie, de inrichting van arbeidspools, SPP, integrale wervingstrategie vast/flex, complexe onderhandelingen en compensation & benefits voor vast en flex.


Schrijf je nu in voor dit leuke interactieve evenement in.
Locatie: ABN AMRO Amsterdam, Gustav Mahlerlaan 10, 1082PP Amsterdam.

Plaats een bericht