Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / Norm PayChecked in Transport wordt uitgebreid

Norm PayChecked in Transport wordt uitgebreid

norm PayChecked in Transport

De norm PayChecked in Transport is met ingang van 1 januari 2023 uitgebreid met een drietal punten, welke betrekking hebben op de samenwerking met een ZZP-er.

Vanaf 1 januari 2023 wordt bij de toetsing op uitbesteed vervoer aan een ZZP-er, naast de reeds bestaande voorwaarden, ook gevraagd om:

  • Een kopie van de uittreksel van de Kamer van Koophandel welke bij de ondertekening van de overeenkomst niet ouder mag zijn dan 3 maanden.
  • Dit uittreksel moet u dan samen met de overeenkomst tot zeven jaar na afloop van de overeenkomst bewaren.
  • Welke beheersmaatregelen de onderneming heeft. In andere woorden, op welke manier toets uw onderneming dat u te maken heeft met een zelfstandig ondernemer en dat de werkzaamheden in de overeenkomst ook kloppen met de daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden.

Heeft u vragen over de uitbreiding dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u graag het keurmerk PayChecked in Transport behalen? Vraag dan hier een offerte bij ons op.

Bron: PayChecked.nl

Elke maand schrijven wij nieuwe actuele nieuwsitems. Benieuwd of wij nog meer artikelen hebben over de norm PayChecked in Transport? Bekijk dan hier al onze nieuwsartikelen. Wil je graag maandelijks een mail ontvangen met alle actuele nieuwsitems, stuur dan een mail naar contact@cicero.nl.

Plaats een bericht