Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / Versobering 30% regeling

Versobering 30% regeling

versobering

Met ingang van 1 januari 2024 wordt de 30% regeling versobert voor mensen die er op 1 januari 2024 gebruik van gaan maken. Lees hieronder meer over de versobering.

30% regeling

Werkgevers mogen nu nog tot 30% van het loon van expats (kennismigranten) onbelast uitkeren. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo moet het loon van de buitenlandse medewerker die in Nederland komt werken exclusief die belastingvrije vergoeding meer dan € 41.954,00 zijn. Medewerkers moeten daarnaast in het buitenland geworven zijn en ze moeten meer dan 150 kilometer hemelsbreed van de Nederlandse grens wonen.

Versobering

De versobering van de regeling geldt alleen voor mensen die er op 1 januari 2024 gebruik van gaan maken. Werknemers houden wel vijf jaar recht op de korting. Maar alleen het eerste jaar plus acht maanden mag er nog 30 procent belastingvrij uitbetaald worden. Daarna een jaar en acht maanden 20 procent en daarna een jaar en acht maanden 10 procent.

Bron: Flexnieuws.nl

Elke maand schrijven wij actuele nieuwsartikelen. Bent u benieuwd waarover wij nog meer schrijven? Bekijk dan hier onze nieuwsartikelen. Wilt u graag maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar contact@cicero.nl.

Wilt u graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op met één van onze medewerkers. Ons telefoonnummer is 038 720 0821. Of u kunt een e-mail sturen naar contact@cicero.nl.

Plaats een bericht