Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / Let op! Modelovereenkomst “vrije vervanging” mag per 1 januari 2024 niet meer gebruikt worden

Let op! Modelovereenkomst “vrije vervanging” mag per 1 januari 2024 niet meer gebruikt worden

Modelovereenkomst "vrije vervanging"

Per 1 januari 2024 is het gebruik van de Modelovereenkomst met daarin de “vrije vervanging” opgenomen niet meer toegestaan. Wij merken vanuit de praktijk dat het vervangen van deze Modelovereenkomsten nog niet door alle ondernemingen die met ZZP’ers werken consequent is doorgevoerd.

In een eerder verschenen artikel hebben wij geïnformeerd over de achtergrond en noodzaak van het controleren op het soort Modelovereenkomst dat u momenteel gebruikt. Via onderstaande links kunt u meer informatie vinden. Hierin staat ook beschreven om welke Modelovereenkomsten het gaat en wat u kunt doen om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving rondom het werken met Modelovereenkomsten voor ZZP’ers zoals in de SNA norm is vastgelegd.

Artikel Bureau Cicero Modelovereenkomsten gebaseerd op “vrije vervanging” vervallen per 1 januari 2024.

Bron: Belastingdienst.nl, Belastingdienst.nl

Elke maand schrijven wij actuele nieuwsartikelen. Bent u benieuwd waarover wij nog meer schrijven? Bekijk dan hier onze nieuwsartikelen. Wilt u graag maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar contact@cicero.nl.

Wilt u graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Of vragen over dit artikel? Neem dan telefonisch contact op met één van onze medewerkers. Ons telefoonnummer is 038 720 0821. Of u kunt een e-mail sturen naar contact@cicero.nl.

Plaats een bericht