Home / Bureau Cicero / Verkiezing starter van het jaar

Verkiezing starter van het jaar

Starter van het jaar verkiezing

Yes! Het is tijd voor iets nieuws, leuks en spannends! We zijn op zoek naar de Starter van het jaar! Als we iets gemerkt hebben de afgelopen 1,5 jaar, dan is het dat onze branche (de flexbranche) onmisbaar is en in onzekere tijden cruciaal voor de Nederlandse arbeidsmarkt.

De flexibele schil die we met zijn allen vormen en verzorgen zorgt er in een hoop sectoren voor dat we de Nederlandse economie overeind en draaiende houden. Nederland heeft ontelbare uitzendbureaus en evenveel flexkrachten als tulpen. En daar zijn we met zijn allen trots op.

Daarom willen we dit jaar iets terug doen voor onze branche. We willen een starter in de flexbranche in het zonnetje zetten. En daarom zijn we op zoek naar de Starter van het jaar! Dus bent u of kent u iemand die gestart is ná 1 januari 2019 die voldoet aan de voorwaarden? Geef hem of haar dan snel op! En wie weet worden zij wel op 4 november uitgeroepen tot de Starter van het jaar!

Buiten deze mooie titel én award valt er nog veel meer te winnen… Benieuwd? Bekijk dan de actiewebsite Starter van het Jaar!

Wij zijn zelf heel enthousiast en hopen veel starters tegen te komen bij de verkiezing Starter van het Jaar.

Oprichters van Verkiezing Starter van het jaar zijn:

Plaats een bericht