Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / Algemeen / Bureau Cicero “Doe maar duurzaam” van RTL

Bureau Cicero “Doe maar duurzaam” van RTL

Doe Maar Duurzaam is hét programma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben tot duurzaamheid en nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Er zullen oplossingen geboden worden voor problemen binnen de duurzaamheid branche binnen alle business sectoren.
In de uitzending van zondag 5 augustus stond het thema innovatie arbeid centraal waaraan Bureau Cicero haar medewerking heeft verleend.
Omstandigheden rondom en in de uitzendbranche zijn onder druk van politieke en maatschappelijke stromingen transparanter geworden. Ondernemingen zijn meer bereid om zich publiekelijk uit te spreken over een eerlijker en duurzamere bedrijfsvoering. Er is sprake van een herinrichting van een oorspronkelijk gesloten sector. Nieuwe professionele experts ondersteunen professionals in arbeid om beter te worden door kennis over wet en regelgeving rond arbeid en toepasselijke cao’s over te dragen. De transparantie in de keten wordt daarbij door opdrachtgevers verlangd.

Heeft u  het gemist? Kijk dan het filmpje van Bureau Cicero in Doe Maar Duurzaam over het SNA keurmerk NEN 4400-1 hieronder:

Plaats een bericht