Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / NEN 4400-2 / NEN 4400-2 nu ook door Bureau Cicero zelf verzorgd

NEN 4400-2 nu ook door Bureau Cicero zelf verzorgd

NEN 4400-2 nu ook door Bureau Cicero zelf verzorgd

Bureau Cicero is nu ook zelf geaccrediteerd om NEN 4400-2 inspecties uit te voeren

Bureau Cicero is expert op het gebied van risicobeheer omtrent verplichtingen uit arbeid. Deskundigheid omtrent grensoverschrijdend werken is daarbinnen een belangrijk thema.

Het SNA keurmerk bestaat uit de NEN 4400-1 en NEN 4400-2 normen. Wij helpen met onze expertise ondernemingen al jarenlang verder op het thema verplichtingen uit grensoverschrijdende arbeid en hebben ruime ervaring met het inspecteren van de NEN 4400-2 norm vanuit een samenwerkingsverband.

Verheugd kunnen wij u mededelen dat Bureau Cicero inmiddels ook zelf is geaccrediteerd* door de Raad van Accreditatie om NEN 4400-2 inspectie uit te voeren.

In het buitenland gevestigde ondernemingen “die personeel ter beschikking stellen en/of werk aannemen in Nederland” kunnen nu het SNA keurmerk behalen bij Bureau Cicero. Wilt u meer informatie over overstappen, dit is eenvoudig en wordt door ons gefaciliteerd. Neem contact op middels contact@cicero.nl of bel 038 – 72 00 821 en wij helpen u verder.

* Bureau Cicero is geaccrediteerd onder nummer I225

Waarom een NEN 4400-2 inspectie?

Waarom is het nou goed voor u om NEN 4400-2 geïnspecteerd te zijn? De belangrijkste redenen zijn:

  • De onderneming wordt opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid
  • Het beperken van uw (fiscale en financiële) risico’s
  • Wij zijn experts en dragen graag onze kennis op u over
  • Kenbaar maken dat u een betrouwbaar bedrijf bent
  • U doet mee aan het creëren van een gelijk speelveld

Met het SNA keurmerk NEN 4400-2 inspectie, worden risico’s ten aanzien van arbeid beperkt voor buitenlandse ondernemingen. Het gaat hier om risico’s in het kader van fiscale keten- en inlenersaansprakelijkheid en risico’s op het gebied van illegale tewerkstelling. Met het behalen van het SNA keurmerk / NEN 4400-2 norm geeft de onderneming aan haar opdrachtgevers aan dat de risico’s omtrent fiscale en wettelijke aansprakelijkheid zijn beheerst.

Wilt u meer informatie of overstappen, dit is eenvoudig en wordt door ons gefaciliteerd. Neem contact op middels contact@cicero.nl of bel 038 – 72 00 821 en wij helpen u verder.

Elke maand schrijven wij actuele nieuwsartikelen. Bent u benieuwd waarover wij nog meer schrijven? Bekijk dan hier onze nieuwsartikelen. Wilt u graag onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mail naar contact@cicero.nl.

Plaats een bericht