Home / Nieuws, Trends & Actualiteiten / NEN 4400-1 / Bureau Cicero en NEN 4400-1 in 1 minuut

Bureau Cicero en NEN 4400-1 in 1 minuut

Hebt u er wel eens aan gedacht om het SNA keurmerk te behalen? Het SNA-keurmerk is belangrijk voor opdrachtgevers van de uitzendsector en aannemers van werk en dus ook voor u. De NEN 4400-1 norm is ontwikkeld om uw risico’s in het kader van verplichtingen uit arbeid, waaronder inleners- en ketenaansprakelijkheid en bestuurlijke boetes te beheersen.

Bureau Cicero is een inspectie instelling die expert is in het uitvoeren van deze inspecties. Onze visie is uiteindelijk om u verder te helpen middels dit keurmerk. Nieuwsgierig hoe dat in zijn werk gaat? Kijk dan onze nieuwe animatiefilm. U ziet dan in 1 minuut wat Bureau Cicero voor u kan betekenen!

Meer informatie over Bureau Cicero en NEN 4400-1? Bekijk dan hier onze website. Daarnaast versturen wij maandelijks een nieuwsbrief met allerlei actuele onderwerpen die betrekking hebben op wet- en regelgeving, goed werkgeverschap, onze keurmerken en de inspecties die we uitvoeren. Wilt u graag onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen van Bureau Cicero, stuur dan een mail naar contact@cicero.nl.

Plaats een bericht