Home / Team / Profiel Bart Agerbeek

Bart Agerbeek

Inspecteur

Happy@Cicero sinds 2015

Bart Agerbeek

Over Bart Agerbeek @ Bureau Cicero

Als fiscaal jurist loonheffingen ben ik voor ik inspecteur werd verbonden geweest aan een advieskantoor. Hier ondersteunde ik ook de certificeringstak.   Na een paar jaar benaderde men me voor de functie van inspecteur bij Bureau Cicero. Inmiddels doe ik dit 6 jaar en ben ik heel gelukkig met de keuze om dit te gaan doen.We zijn als inspecteur zelfstandig aan het werk, pakken onze eigen verantwoordelijkheid en zorgen dat het werk gedaan wordt.

Bart Agerbeek
Wat is het in je dagelijkse activiteiten wat je echt blij kan maken?

Terwijl ik veel vrijheid ervaar heb ik ook nog eens veel collega’s waar ik mee kan sparren. Kennisdeling is erg belangrijk en dat je zo veel verschillende specialismes om je heen hebt werkt erg prettig. Iedereen staat klaar om elkaar te helpen of om even te overleggen over een moeilijke situatie. Niet alleen persoonlijk helpen je collega’s je graag, maar als onderneming is er ook voldoende ruimte en aandacht om kennis bij te spijkeren en meer te leren over het vakgebied. 

Welke tip zou je iemand (klant) die een inspectie aan het voorbereiden is geven?

 Uiteraard werken we vanuit de normpunten die we moeten inspecteren. Tegelijkertijd zijn we geen politieagent.  Mijn doel is juist om ondernemingen te helpen bij het tackelen van de risico’s en het op orde hebben van zaken.  Dit zodat zij weer een goede partner zijn voor hun opdrachtgevers. Dat is ook de toegevoegde waarde van Bureau Cicero levert: we helpen je verder! Dat spreekt me nog steeds erg aan en ik hoop dat klanten ons ook zo bekijken.

Welke quote van Cicero past het beste bij je?

“Argumenten moet je niet tellen maar wegen”

Marcus Tullius Cicero

Bart - Inspecteur bij Bureau Cicero

Ik kom graag met je in contact

Wil je eens praten over de mogelijkheden? Of heb je een leuk idee om samen te werken? Ik spar graag met je. Of link met mij via LinkedIn.

Geschreven door Bart Agerbeek